Vi har gjort det enkelt for deg ved å samle de vanligste spørsmålene her.

Send oss gjerne en mail dersom du ikke finner det du søker; post@festkroken.no.

Vi svarer så snart vi har anledning.

Må vi hente og levere utstyret vi leier selv?

Nei, du kan velge mellom å hente, som er gratis eller at vi skal kjøre det ut mot et tillegg etter avtale. Tillegget finner du under «frakt» nederst på forsiden. Frakt bestilles på mail eller telefon. Betaling for dette forfaller ved levering/henting. 

Når kan vi hente og levere utstyret vi leier?

Dette avtaler vi i hvert enkelt tilfelle men helst mellom kl 16:00-17:00.

Kan vi hente maskinene med privatbil, er det plass?

Det er kun våre store slushmaskiner som byr på et problem her. Målene på den store slushmaskinen er: 60 cm bred, 47 cm dyp og 78 cm høy. Den veier også 65 kg og er litt vanskelig å bære. Man må være to for å plassere denne i kjøretøyet. Slushmaskin på henger tillater vi ikke. 

Hvor mye slush trenger vi til vårt arrangement?

Det er ikke bestandig så enkelt å vite dette. Det er mange faktorer som spiller inn. Hvordan været er, tempratur, aldersgruppe, med eller uten alkohol, og om det er noe annet som også serveres i samme sjanger. Ta kontakt med oss dersom du føler du trenger mer hjelp enn dette: 

Slushmaskin med 3 kammer: Må ha to essensposer i hvert kammer. Hver pose blandes med fire liter vann. Da er maskinen full og du har 90 serveringer ( 30L til sammen) dersom du benytter 0,33L beger.

Slushmaskin med 2 kammer: Trenger en essenspose i hvert kammer. Hver pose blandes med fire liter vann. Da er maskinen full og du har nok til 15 serveringer dersom du benytter 0,33L beger.  

Er maskinene lette å bruke?
Alle våre maskiner er enkle å bruke. Vi legger ved bruksanvisning på alle våre maskiner og vi er lett å få tak i dersom dere skulle trenge litt hjelp underveis. TLF: 969 12 517.
Må jeg vaske maskinene og stolene/bord før tilbakelevering?

Maskinene vasker vi. Dette har vi valgt å gjøre dette selv, for å sikre at neste utleier får en ren og pen maskin. Det du må gjøre før levering er å tømme maskinene for innhold. Slushmaskinene skylles med vann i alle kammerne slik at det ikke er rester igjen. Popcornmaskinene tømmes for popcornrester og det samme gjelder for sukkerspinnmaskinen.

Stoler og bord ønsker vi at dere vasker over før levering, spesielt på benene dersom de har stått utendørs. 

Kan vi leie maskiner og tilbehør for videre salg?

Ja, vi har allerede avtale med idrettslag, vellag og ulike bydager som leier maskiner og kjøpe tilbehør hos oss. De får en fin fortjeneste å ta med seg videre. Ta kontakt så hjelper vi deg med ditt arrangement. post@festkroken.no

 

Kan vi lage drinkbasen til slushmaskinen selv?

Nei, våre utleiemaskiner skal brukes sammen med produktet BrainCooler essens som du får kjøpt her hos oss. Bruk av husholdningssaft etc vil slite/ødelegge gearmotoren på grunn av feil blandingsforhold mellom sukker/vann. Dette må du som kunde dessverre måtte erstatte. Dersom andre fruktblandinger blir brukt vil dette farge pakninger og skape ekstra arbeid i forhold til renhold og du vil måtte betale for dette, iht utleiebetingelsene våre som du finner nederst på framsiden.  

 

Hvor mye vodka/rom kan vi tilsette i kammeret?
I vår slushmaskin med tre kammer kan du bytte ut 1L vann med 1L rom/vodka dersom kammeret er fult, dvs. to poser essens.  I vår slushmaskin med to kammer kan du bytte ut 1/2L vann med 1/2L rom/vodka dersom kammeret er fult, dvs. en pose essens.  Tips: La det fryse til slush før du blander i rom/vodka og beregn litt lengre frysetid.  
Kan vi få faktura?

Vi kan fakturere bedrifter og organisasjoner etter avtale. Privatpersoner må alltid betale for utleie og varer hos oss. Dette gjøres ved henting/levering. Enten via Vipps, PayPals eller Kort.