Vi har gjort det enkelt for deg ved å samle de vanligste spørsmålene her.

Send oss gjerne en mail dersom du ikke finner det du søker; post@festkroken.no.

Vi svarer så snart vi har anledning.

Må vi hente og levere utstyret vi leier selv?

Nei, du kan velge mellom å hente, som er gratis eller at vi skal kjøre det ut mot et tillegg. Tillegget finner du her og bestilles på mail eller telefon. Betaling for dette forfaller ved levering/henting. 

Når kan vi hente og levere utstyret vi leier?

Dette avtaler vi på telefonen i hvert enkelt tilfelle.

Kan vi hente partytelt med privatbil?

Ja, vi har lastet et partytelt 5x8m inn i en liten Polo. Så lenge du får tatt ned for-og baksete går det bra. Stengene trenger en lengde på 2 meter. 

Hvor mange folk kan vi ha i teltene?

Du bør beregne en person pr 1 m2 uten sitteplasser og buffet. En person pr 1,2 m2 med sitteplass og en person pr 1,5 m2 med sitteplass og buffet.

 

Hva må jeg være oppmerksom på hvis det regner/blåser når partyteltet er satt opp?

Uansett vær må du forsikre deg om at taket på partyteltet er strekt helt ut og tilstrekkelig over siderammen på partyteltet.

Når det regner kan det samles vann oppå taket som må «bankes» vekk. Når det blåser så pass på at du har sikret teltet godt med stormstroppene og spydene som følger med. Det er ditt ansvar å sikre teltet godt nok under regn/vind så verken person, telt eller annet blir skadet. 

Er maskinene lette å bruke?

Alle våre maskiner er enkle å bruke. Vi legger ved bruksanvisning på alle våre maskiner og vi er lett å få tak i dersom dere skulle trenge litt hjelp underveis. TLF: 969 12 517.

Må jeg vaske maskinene før tilbakelevering?

Nei, vi har valgt å gjøre dette selv for å sikre at neste utleier får en ren og pen maskin. Det du må gjøre er å tømme maskinene for innhold. Slushmaskinene skylles med vann i alle kammerne slik at det ikke rester igjen.

Partyteltene derimot må børstes av og flekker vaskes bort før sammenslåing og pakking i posene sine. 

Kan vi leie maskiner og tilbehør for videre salg?

Ja, vi har allerede avtale med idrettslag, vellag og ulike bydager som skal leie maskiner og kjøpe tilbehør hos oss. De får en fin liten fortjeneste å ta med seg videre. Ta kontakt så hjelper vi deg med ditt arrangement. post@festkroken.no

 

Kan vi lage drinkbasen til slushmaskinen selv?

Nei, våre utleiemaskiner skal brukes sammen med produktet BrainCooler essens som du får kjøpt her hos oss. Bruk av husholdningssaft etc vil slite/ødelegge gearmotoren på grunn av feil blandingsforhold mellom sukker/vann. Dette må du som kunde dessverre måtte erstatte. Bruk våre essenser og disse kan du fint blande sammen med alkohol.

 

Hvor mye vodka/rom kan vi tilsette i kammeret?

I vår slushmaskin med tre kammer kan du bytte ut 1L vann med 1L rom/vodka dersom kammeret er fult, dvs. to poser essens. 

I vår slushmaskin med to kammer kan du bytte ut 1/2L vann med 1/2L rom/vodka dersom kammeret er fult, dvs. en pose essens. 

Tips: La det fryse til slush før du blander i rom/vodka og beregn litt lengre frysetid.  

Kan vi få faktura?

Vi kan fakturere bedrifter og organisasjoner. Privatpersoner må alltid forhåndsbetale for utleie og varer hos oss. Dette gjøres ved henting/levering. Enten via Vips, kontant mot kvittering, PayPals eller bankoverføring med kvittering.